Ejerboliger

Minderne venter på dig

Dit hjem er dér, hvor minderne skabes og hverdagen leves. Det er rammen om rødvinsmiddage med venner, hverdagsaftener med tv-hygge, weekendmorgener under dynen, familiefødselsdage, tid til at være social og tid til at søge roen for sig selv.

Buchwalds Bro er ejerboliger med god plads til at lade livets minder udfolde sig. Både de minder, der trækker dig ud af boligens hjerterum og ud i byens midte, og de minder, der opstår i din egen trygge hjemmezone.

Gennemførte designløsninger med et eksklusivt touch

På toppen af Horsens venter en nyopført og svanemærket luksusbolig med eksklusive liebhaverdetaljer, kvalitetsinteriør, en nordisk designlinje og imponerende vinduespartier, der inviterer dagslyset ind i dit hjem.

Højloftede rum, hvide vægge, indbyggede skabsløsninger, walk-in, sildebensgulve i egetræ og gulvvarme i alle rum, er alle bevidste designvalg, der giver lejligheden et betagende, eksklusivt touch. Smukke designdetaljer, som skal matche den fænomenale udsigt, der møder dig, hver gang du kigger ud ad lejlighedens store vinduer.

Vi står klar til hjælpe dig med alt fra fremvisninger, åbent hus, salg, leje og meget mere

Er du i tvivl om noget eller sidder inde med nogle spørgsmål, kan du altid kontakte os. Vi vil guide og rådgive dig på bedste vis.

Kontakt os her

Salg

René Chrom Nielsen

Leje

Elias Ølsgaard

Lejlighedens centrale hjerte er det store, lyse køkken-alrum med en stilren, hvid køkkenløsning fra HTH, som er med til at understrege den lyse stemning af rummelighed og eksklusivitet. Med moderne løsninger som indbygningsovn, induktionsplade, opvaskemaskine og køle/fryseskab fra Electrolux får du en gennemført køkkendrøm med direkte udgang til altanens hyggelige udezone.

På badeværelset får du også fornemmelsen af lys og rummelighed med hvide HTH skabsløsninger og en hvid bordplade med integreret vask, et flot Grohe armatur, væghængt toilet og lyse klinker fra gulv til loft.

I de store 4-værelses lejligheder får du desuden en integreret walk-in løsning som en del af dit soveværelse, der også har nem adgang til det ene af lejlighedens to badeværelser.

De store lejligheder, fra syvende sal og op, har derudover også udgang til hele 2 altaner fra køkkenet og stuen.

Du vælger selv udsigten fra panoramavinduerne.
Vil du nyde morgenkaffen til solopgang over fjorden
eller have grillaftener i aftensol?

Børneværelse, hobbyrum eller hjemmekontor?

Buchwalds Bro består af 2- og 4-værelses lejligheder, som alle har et stort køkken-alrum som lejlighedens centrale element.

Vælger du en 4-værelses lejlighed får desuden flere store værelser med dejligt lysindfald og skøn udsigt over Horsens. Her er der god plads til at indrette et lyst hjemmekontor med skrivebordsplads og ekstra opbevaring, dit eget hobbyrum med fantasifulde kreaprojekter, eller måske et hyggeligt børneværelse med et fint kig mod byen eller naturen langs åen.

Den ugenerede udsigt og fornemmelse af lys og luft er helt unik i det høje bytårn. Der er intet, der skygger eller blokerer for udsigten, og dagslyset får frit løb til at strømme ind på de naturlige sildebensgulve i alle værelser.

Vil du vide mere om Buchwalds Bro?

Tilmeld dig her, og få mere information om Buchwalds Bro. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte LokalBolig på: aarhusvest@lokalbolig.dk eller 88 44 22 11

"*" indikerer påkrævede felter

Hvad er du interesseret i? (sæt kryds)*
Er du kunde i AP Pension? (sæt kryds)*
Betingelser*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.