Bo i arkitekttegnede og svanemærkede Buchwalds Bro

Arkitektur

På en central og attraktiv beliggenhed midt i Horsens er ejendommen Buchwalds Bro opført. Med en bolig her får du blot få minutters gang til byens mange muligheder, idylliske grønne områder og Rådhusparken. Du får alt lige i nærheden og en helt unik placering midt i Horsens centrum.

Horsens er en by i rivende udvikling med mange tilflyttere, og fra lejlighederne ved Buchwalds Bro får du kort afstand til byens mange indkøbsmuligheder, butikker samt kultur- og fritidsaktiviteter. Med de mange skole- og institutionstilbud i nærheden vil du komme til at bo iblandt mange forskellige generationer, hvilket skaber en god og livlig dynamik i nærområdet.

Du får nem adgang til offentlig transport og glæden af en by med glimrende infrastruktur, hvor du fra Buchwalds Bro når du motorvejen på kort tid.

Fremtiden er Svanemærket

Projektet er et af de ypperste, certificerede fremtidsprojekter fra AP Pensions hånd. Et svanemærket projekt, som understreger de store, visionære ambitioner om at skabe fremtidens bæredygtige boligbyggeri.

Svanemærket stiller skrappe krav i hele byggeriets livscyklus. Det er en certificering, som kontrollerer mange aspekter under opførelsen af byggeriet, og som dermed også har stor indflydelse på det liv, som efterfølgende skal leves i boligerne. Dette gælder blandt andet krav om lavt energiforbrug, og strenge krav til kemikalierne i de materialer, der benyttes. Derudover skal der være en vis mængde nye, bæredygtige tiltag.

For dem, der skal bo i en svanemærket bolig, er det afgørende punkt det krav, der handler om et godt indeklima. Det er krav til bl.a. ventilation, fugtsikring og afgasning af skadelig kemi med til at sikre. Samtidig skal både byggematerialer og kemiske produkter leve op til skrappe krav til miljø- og sundhedsskadelige stoffer. Det betyder, at der er krav til alt fra maling og fugemasser til isolering, dampspærrer og gulve.

BEDRE FOR MILJØET – BEDRE FOR DIG

At vælge et svanemærket byggeri er i sidste ende et bedre valg for dig og din familie. Én ting er at træffe et valg som har store positive konsekvenser for miljøet, noget helt andet er at gå efter Svanemærket, fordi det kan mærkes helt ned i det liv du skal leve i din bolig. Blandt andet fordi boligen har et godt indeklima, og fordi der er blevet stillet skrappe krav til miljø- og sundhedsskadelige stoffer i de materialer, der er brugt. Det er netop en af de mange gode grunde til, at det grønne mærke med den hvide svane ikke er helt ligegyldigt at have med i baghovedet, når du er på boligjagt.

SVANEMÆRKET STILLER SKRAPPE KRAV TIL VALGET AF MATERIALER

At flytte ind i et nyt hjem er altid en stor beslutning. Det der kan være med til at give et ekstra element af tryghed i den omvæltende proces, er garantien for at boligen er svanemærket. Svanemærket er nemlig med til at sikre, at du får en bolig af høj byggeteknisk kvalitet. Inden du flytter ind, har en uvildig tredjepart gennemgået både byggeprocessen og det færdige byggeri for at sikre, at proces, materialer og byggeri lever op til skrappe miljø og kvalitetskrav.

Samtidig er selve byggearbejdet kontrolleret af en uvildig byggesagkyndig for at sikre høj kvalitet og minimere risikoen for klassiske byggefejl som f.eks. fugtproblemer.

Ting som man normalt som almindelig forbruger, har svært ved at vide eller opdage under en boligfremvisning, men som man med et nybygget, svanemærket byggeri, kan være helt tryg ved er i orden.

5 gode grunde

Svanemærket er Nordens officielle miljømærke. Det gør det enkelt for dig at vælge blandt de miljømæssigt bedste produkter – og som her også boliger. Her får du 5 gode grunde til at kigge efter Svanemærket, når du køber eller lejer en bolig:

ET GODT INDEKLIMA

Når du køber eller lejer en svanemærket bolig, ved du, at du flytter ind i et hjem med et godt indeklima. Svanemærket stiller blandt andet krav til ventilation og fugtsikring. der minimerer de problemer, der ofte kan være i ældre boliger. Der er også krav, som skal forhindre afgasning af skadelig kemi. Det giver en enorm tryghed som beboer at vide, at de ”usynlige” parametre i dit hjem, er i orden.

FOKUS PÅ BÆREDYGTIGHED

Valget af en svanemærket bolig, er også et spørgsmål om samvittighed. Der findes næsten ikke noget så miljøbelastende som at bygge huse, men med Svanemærket, ved du, at bæredygtighed har været i fokus gennem hele byggeprocessen, og faktisk allerede i arkitekternes arbejde. Det betyder blandt andet at eventuelt træ i husets konstruktion stammer fra bæredygtigt forvaltede skove og er lovligt fældet.

SKRAPPE KEMIKALIEKRAV

De materialer og kemiske produkter, der er brugt til din svanemærkede bolig, lever op til skrappe krav til miljø- og sundhedsskadelige stoffer – det gælder alt fra maling og fugemasse til isolering og gulve. Denne del ved vi også, at de håndværkere, som arbejder med materialerne, sætter stor pris på.

SMART FOR DIN PENGEPUNG

Svanemærket stiller også strenge krav om at boligen skal være energieffektiv. Den skal være tæt og godt isoleret, men også små detaljer som de hårde hvidevarer, skal udvælges med øje for et lavt energiforbrug. Dette minimerer boligens klimabelastning over mange år, men det gavner også køberens eller lejerens energiforbrug.

STRENG KONTROL

Svanemærket har gennemgået det færdige byggeri, inden du flytter ind, for at sikre at proces, materialer og byggeri lever op til skrappe miljø- og kvalitetskrav. Selve byggearbejdet er også kontrolleret af en uvildig byggesagkyndig for at sikre høj kvalitet og minimere risikoen for klassiske byggefejl. Undervejs føres der logbog over de anvendte materialer så man får et udførligt overblik over hvor de er placeret i bygningen. Dette giver en unik og fremtidig mulighed for at genbruge bygningsdele og materialer ved renovering og eventuel nedrivning. Det vil sige en helt ny måde at tænke cirkulær økonomi ind i moderne byggeri på.

Træf et bedre valg for miljøet – og for dig.