Bo centralt i Horsens ved Lilli Gyldenkildes Torv

Et aktivt nærområde

På en central og attraktiv beliggenhed midt i Horsens er ejendommen Buchwalds Bro opført. Med en bolig her får du blot få minutters gang til byens mange muligheder, idylliske grønne områder og Rådhusparken. Du får alt lige i nærheden og en helt unik placering midt i Horsens centrum.

Horsens er en by i rivende udvikling med mange tilflyttere, og fra lejlighederne ved Buchwalds Bro får du kort afstand til byens mange indkøbsmuligheder, butikker samt kultur- og fritidsaktiviteter. Med de mange skole- og institutionstilbud i nærheden vil du komme til at bo iblandt mange forskellige generationer, hvilket skaber en god og livlig dynamik i nærområdet.

Du får nem adgang til offentlig transport, som du kan nå på blot få hundrede meters gang, og Horsens Trafikterminal ligger kun én kilometer væk. Byens infrastruktur er glimrende, og fra Buchwalds Bro når du motorvejen på bare otte minutter.

Tag ud at shoppe, spise og oplev Horsens’ rige kulturliv
Horsens’ spændende gågade er kun 400 meter fra Buchwalds Bro, og her kan du f.eks. besøge Bytorvets shoppingcenter og shoppe i de 45 skønne specialbutikker. Spis på én af de mange indbydende caféer eller restauranter, der befinder sig i de stemningsfulde gader – og smag på Horsens’ kulinariske liv.

Tag også del i byens aktive fritids- og foreningsliv, hvor mulighederne er mange. I Horsens er der altid noget at lave – især for voksne og seniorer. Her kan ‘Mærk Byen’ fremhæves, som er et samarbejde, der skaber liv i bybilledet og dejlige kulturoplevelser i midtbyen og på havnen.

Gå en tur i Rådhusparken, udforsk lystbådehavnen eller tag til koncert i Lunden
150 meter fra Buchwalds Bro finder du Rådhusparken, der er en grøn oase i centrum. Parken kan give et helle i hverdagen til trække lidt frisk luft og få en rask gåtur. I Rådhusparken finder du også en basketballbane samt skatepark, hvor byens aktive indbyggere kan samles.

Hvis du tager længere mod øst, kan du nyde havnens hyggelige havskvulp, de mange imponerende både og ikke mindst Langelinie, der er stedet, hvor folk samles – især når vejret er lunt. Tag også en tur til Lunden, der byder på smuk natur året rundt. Her afholdes der også ofte hyggelige koncerter gennem sommeren.

Af andre kulturoplevelser er der Fængslet i Horsens; det landskendte koncertsted, museum og iværksættermiljø, som også er et besøg værd for dig og din omgangskreds.

Med én af Buchwalds Bros attraktive boliger får du et skønt hjem midt i Horsens’ rige natur, grønne områder og attraktive samt rolige byliv.

Kom til åbent hus