Mød en glad beboer i Buchwalds Bro

Det er en stor beslutning at købe ny lejlighed. Hvordan er området? Er naboerne søde? Og er det en sikker investering? Vi har fået en ny beboer i Buchwalds Bros tårn med ejerboliger til at fortælle om købet af sin nye lejlighed og livet midt i Horsens.

Fra Theresa Gosvig så lejligheden i Buchwalds Bro for første gang, til papirerne var underskrevet, og hun stod med nøglen i hånden, gik der kun 29 dage. Oprindeligt havde planen egentlig været at finde en lejebolig i Buchwalds Bro, men efter et kig ind i den store 3-værelses ejerlejlighed, med sildebensparketgulve og udsigt over Horsens Fjord, var der ingen vej tilbage. Theresa var forelsket i lejlighedens muligheder, og tanken om at et køb kunne blive en god investering, gjorde udslaget:

Jeg havde besluttet mig for at leje en bolig i Horsens, og var ude og kigge på flere muligheder. Jeg kiggede også på lejelejlighederne i Buchwalds Bro, men forelskede mig hurtigt i min lejlighed. Ser man på det med de økonomiske briller, får jeg også væsentlig mere for pengene ved at købe frem for at leje, og det er forhåbentlig en god investering på sigt.

Springet fra København til Horsens faldt sammen med en kommende familieforøgelse. Theresa er selv født og opvokset på Juelsminde-halvøen, men har boet de sidste 10 år i forskellige lejeboliger i København, og da fødslen af hendes søn nærmede sig, følte hun, at det var på tide at: ”flytte hjem mod min hjemegn igen for at være tættere på min familie.”

I Buchwalds Bro fandt hun den perfekte kombination mellem drømmelejligheden med det ekstra børneværelse og en bynær beliggenhed. Den rummelige 3-værelses bolig havde god plads til et kommende barn, men lå samtidig så tilpas centralt i byen, at shopping og caféliv stadig var en nem mulighed i det daglige. På denne måde blev rykket fra det summende københavnerliv til Horsens heller ikke så voldsomt:

Jeg har valgt en 3-værelses lejlighed, således at min kommende søn kan få sit eget værelse. Lejligheden er stor og rummelig, og opfylder de krav, jeg havde til min kommende bolig. Jeg arbejder primært hjemmefra, og det er rart, at lejligheden er så rummelig, så der er plads til et lille hjemmekontor. Jeg er også rigtig glad for at være flyttet tættere på min familie, og det er skønt at bo i midten af Horsens, så man stadig mærker lidt af storbylivet.

For Theresa var det absolut også en fordel at kunne flytte ind i en helt nybygget lejlighed, hvor man hverken behøvede at male eller renovere, men kunne gå direkte i gang med den sjove del; indretningen af det nye drømmehjem.

Da vi spurgte ind til, hvad der er der det bedste ved den nye lejlighed, lød svaret:

Lejligheden har det flotteste sildebensparket og et dejligt stort walk-in closet – enhver kvindes drøm. Der er også en skøn altan med en flot udsigt over Horsens Fjord, som jeg glæder mig til at tage i brug, når vejret bliver lidt bedre. Jeg har også mødt nogle af mine nye naboer, og det virker som rigtig søde og rare personer.

Vi glæder os over, at Theresa og hendes lille familie allerede er faldet godt på plads i Buchwalds Bro.

Er du selv blevet nysgerrig på livet som ejer eller lejer i de nyopførte boliger midt i Horsens, kan du se oversigten over alle ledige boliger med plantegninger og priser her.