Lejeboliger

Hør Åse og Kaj fortælle om fordelene ved at bo i Buchwalds Bro

Minderne venter på dig

Dit hjem er dér, hvor minderne skabes og hverdagen leves. Det er rammen om middage med venner, mandagssaftener med tv-hygge, søndagsmorgener under dynen, familiefødselsdage, tid til at være social og tid til at søge roen for sig selv.

Buchwalds Bro er lejeboliger med god plads til at lade livets minder udfolde sig. Både de minder, der trækker dig ud af boligens hjerterum og ud i byens midte, og de minder, der opstår i din egen trygge hjemmezone.

Gennemførte designløsninger med et eksklusivt touch

I de nyopførte lejligheder er der kælet for detaljerne med kvalitetsinteriør, en nordisk designlinje og store vinduespartier, der inviterer dagslyset ind i dit hjem. Hvide vægge, indbyggede skabsløsninger, lyse trægulve og gulvvarme i alle rum, er alle bevidste designvalg, der giver lejligheden et eksklusivt touch.

Vi står klar til hjælpe dig med alt fra fremvisninger, åbent hus, leje og meget mere

Er du i tvivl om noget eller sidder inde med nogle spørgsmål, kan du altid kontakte os. Vi vil guide og rådgive dig på bedste vis.

Kontakt os her

Salg

René Chrom Nielsen

Leje

Elias Ølsgaard

Hør Marianne fortælle om fordelene ved at bo i Buchwalds Bro

marianne-thumbnail

I lejlighedens køkken-alrum er den hvide køkkenløsning fra HTH med til at understrege den lyse stemning af rummelighed og eksklusivitet. Med moderne løsninger som indbygningsovn, induktionsplade, opvaskemaskine og køle/fryseskab fra Electrolux får du en gennemført køkkendrøm.

På badeværelset får du også fornemmelsen af lys og rummelighed med hvide HTH skabsløsninger og en hvid bordplade med integreret vask, et flot Grohe armatur, væghængt toilet og lyse klinker fra gulv til loft.

Der hører også dørtelefon og elevator til Buchwalds Bro og foran ejendommen er der god plads til at parkere din cykel.

Åens rislende vand har været et afgørende element i placeringen af ejendommene, hvis facader følges med åens strøm, således at de brede altaner får bedst muligt udsyn over det rekreative nærområde.

Børneværelse, hobbyrum eller hjemmekontor?

Buchwalds Bro består af 2-, 3- og 4-værelses lejeboliger, som alle har et stort køkken-alrum som lejlighedens centrale element. Vælger du en 3- eller 4-værelses lejlighed får desuden flere store værelser med dejligt lysindfald. Her er der god plads til at indrette et lyst hjemmekontor med skrivebordsplads og ekstra opbevaring, dit eget hobbyrum med fantasifulde kreaprojekter, eller måske et hyggeligt børneværelse med et fint kig mod byen eller naturen langs åen.

Vil du vide mere om Buchwalds Bro?

Tilmeld dig her, og få mere information om Buchwalds Bro. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte LokalBolig på: aarhusvest@lokalbolig.dk eller 88 44 22 11

"*" indikerer påkrævede felter

Er du kunde i AP Pension? (sæt kryds)*
Betingelser*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.