Lejebolig

Buchwalds Bro
Buchwalds Bro ligger i hjertet af Horsens omgivet af byens mange muligheder. De svanemærkede boliger er opført i en moderne designlinje med interiør i høj kvalitet. Her kan du føle dig hjemme i lækre, arkitektegnende rammer, mens byens summen og Bygholm Ås charmerende strøm venter med lige dele aktivt byliv og grøn natur.

Boligerne i Buchwalds Bro
I de nyopførte lejligheder er der kælet for detaljerne med kvalitetsinteriør, en nordisk designlinje og store vinduespartier, der inviterer dagslyset ind i dit hjem. Hvide vægge, indbyggede skabsløsninger, lyse trægulve og gulvvarme i alle rum, er alle bevidste designvalg, der giver lejligheden et eksklusivt touch.

I lejlighedens køkken-alrum er den hvide køkkenløsning fra HTH med til at understrege den lyse stemning af rummelighed og eksklusivitet. Med moderne løsninger som induktionsovn, induktionsplade, opvaskemaskine og køle/fryseskab fra Electrolux får du en gennemført køkkendrøm.

På badeværelset får du også fornemmelsen af lys og rummelighed med hvide HTH skabsløsninger og en hvid bordplade med integreret vask, et flot Grohe armatur, væghængt toilet og lyse klinker fra gulv til loft.

Der hører også dørtelefon og elevator til Buchwalds Bro og foran ejendommen er der god plads til at parkere din cykel.

Vand og arkitektur i smukt samspil
Arkitekterne fra Arkitema har haft fokus at bringe nærheden til vandet i spil. Buchwalds Bro er placeret helt ud til det rolige vand i Bygholm Å, der langsomt strømmer forbi, og de grønne naturområder, der omgiver åen, giver beboerne et fantastisk kig fra de store altaner.

Udsigten taler for sig selv, når du tager elevatoren op til en at de højtliggende udsigtslejligheder. Ugeneret vandudsigt og solopgang over fjorden, eller udendørs altanaftener i aftensolen.