Lejeboliger

Minderne venter på dig

Dit hjem er dér, hvor minderne skabes og hverdagen leves. Det er rammen om middage med venner, mandagssaftener med tv-hygge, søndagsmorgener under dynen, familiefødselsdage, tid til at være social og tid til at søge roen for sig selv.

Buchwalds Bro er lejeboliger med god plads til at lade livets minder udfolde sig. Både de minder, der trækker dig ud af boligens hjerterum og ud i byens midte, og de minder, der opstår i din egen trygge hjemmezone.

Gennemførte designløsninger med et eksklusivt touch

I de nyopførte lejligheder er der kælet for detaljerne med kvalitetsinteriør, en nordisk designlinje og store vinduespartier, der inviterer dagslyset ind i dit hjem. Hvide vægge, indbyggede skabsløsninger, lyse trægulve og gulvvarme i alle rum, er alle bevidste designvalg, der giver lejligheden et eksklusivt touch.

I lejlighedens køkken-alrum er den hvide køkkenløsning fra HTH med til at understrege den lyse stemning af rummelighed og eksklusivitet. Med moderne løsninger som indbygningsovn, induktionsplade, opvaskemaskine og køle/fryseskab fra Electrolux får du en gennemført køkkendrøm.

På badeværelset får du også fornemmelsen af lys og rummelighed med hvide HTH skabsløsninger og en hvid bordplade med integreret vask, et flot Grohe armatur, væghængt toilet og lyse klinker fra gulv til loft.

Der hører også dørtelefon og elevator til Buchwalds Bro. Foran ejendommen er der god plads til at parkere din cykel, ligesom det er muligt at leje parkeringsplads til bilen.

Åens rislende vand har været et afgørende element i placeringen af ejendommen, hvis langside følges med åens strøm, således at de brede altaner får bedst muligt udsyn over det rekreative nærområde.

Børneværelse, hobbyrum eller hjemmekontor?

Buchwalds Bro består af 2-, 3- og 4-værelses lejeboliger, som alle har et stort køkken-alrum som lejlighedens centrale element. Vælger du en 3- eller 4-værelses lejlighed får desuden flere store værelser med dejligt lysindfald. Her er der god plads til at indrette et lyst hjemmekontor med skrivebordsplads og ekstra opbevaring, dit eget hobbyrum med fantasifulde kreaprojekter, eller måske et hyggeligt børneværelse med et fint kig mod byen eller naturen langs åen.