Nærområdet

Oplevelserne venter på dig

Buchwalds Bro har en attraktiv beliggenhed midt i Horsens centrum. Fra din bolig har du blot få minutters gang til grønne områder, dagligvareindkøb, shopping, offentlig transport, koncerter, teater og mange andre kulturoplevelser.

Horsens er en by i rivende udvikling med en lind strøm af tilflyttere, der gerne vil bo centralt i den spændende og historiske by.

Fra Buchwalds Bro ligger byen åben med sit store udbud af fritidsoplevelser og praktiske hverdagsfornødenheder. Nærområdet er bynært og livligt, men alligevel fuld af rekreative, grønne områder, hvor du kan nyde en stille stund i solen. Særligt det nye område omkring ejendommene med gangsti langs åen og nye træningsfaciliteter, indbyder til både ophold og aktivitet i en dejlig grøn udezone, hvor du kan hilse på dine naboer, og børnene kan finde legekammerater.

Buchwalds Bro ligger i en levende del af midtbyen, og tilbyder et harmonisk miks mellem sociale oplevelser og fredelige naturområder.

Det er muligt at søge om tilladelse til husdyr, hvis du drømmer om daglige hundelufteture langs med åen.

Buchwalds Bro ligger også tæt på skoler og institutionstilbud, hvilket naturligt skaber en varieret beboersammensætning og en god dynamik i ejendommen og nærområdet.

Glæd dig til at opleve Horsens helt tæt på med hurtig adgang til byens stærke infrastruktur og kort distance til motorvej og trafikterminal, når du skal på længere udflugter.

Søndagsbrunch og fyldte shoppeposer

Kun 400 meter fra Buchwalds Bro ligger Horsens charmerende gågade Søndergade, også kendt som Danmarks bredeste gågade, der altid summer af handelsliv og gode tilbud. Den personlige service er i top, og CityHorsens er verdensmestre i at arrangere spændende gratis events på det brede shoppestrøg, som trækker masser af mennesker til.

På en regnvejrsdag kan du tørskoet shoppe løs i bytorvHorsens shoppingcenter, mens ungerne brænder krudt af i legelandet.

Hele området ved Søndergade og Latinerkvarteret er kendt for sine mange gode caféer og restauranter, hvor du kan nyde alt fra god caffe latte på en rolig weekendmorgen, til en solid caféburger når shoppebenene har brug for en pause.

Omgivet af grønne åndehuller og vandplaskeri

Der er rig mulighed for fordybende pauser i dit nye nærområde. Kun 150 meter fra Buchwalds Bro finder du Rådhusparken, en lille, grøn oase i centrum, som ligger klar som et fredeligt helle på en travl hverdag, hvor du kan trække lidt frisk luft og få en rask gåtur. I Rådhusparken finder du også en basketballbane samt skaterpark, der tiltrækker byens unge.

Længere mod øst kan du gå mod bølgeskvulp i havnen og læse navnene på de mange imponerende både.

Langelinie bliver uden tvivl din nye yndlingsbadestrand. Med sin smukke beliggenhed ud til Horsens Fjord er stranden en populær sommerdestination og et hyggeligt samlingssted for byens borgere på jagt efter kølende badeture og gode is.

Rock og gåsehud i fængslet

Horsens populære fængselsmuseum er altid et besøg værd. Det gælder både den faste museumsudstilling, der med sin autentiske stemning får hårene til at rejse sig på armen, og de mange løbende koncerter og events. Fængslets eventkalender bugner hele året af aktiviteter for unge, børnefamilier, ældre og alle andre derimellem, og efter en god koncertoplevelse kan du cykle hjem til Buchwalds Bro på kun 7 minutter.

Vil du vide mere om Buchwalds Bro?

Tilmeld dig her, og få mere information om Buchwalds Bro. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte LokalBolig på: aarhusvest@lokalbolig.dk eller 88 44 22 11

"*" indikerer påkrævede felter

Er du kunde i AP Pension? (sæt kryds)*
Betingelser*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.